22.09.2006 08:00

Víkendovka Středolesí 22.-24.9. 2006

Víkendovka Středolesí 22.-24.9. 2006

Jak už bývá zvykem, tak charita pořádá kromě pravidelných schůzek pro děti z Napajedel taky dvakrát do roka, vždy na jaře a na podzim- víkendovku.

Tato už byla šestá a odehrávala se 22.-24.9. v malé vesničce u Hranic na Moravě s názvem Středolesí. O této vesnici by se bez nadsázky dalo říci, že je to „konec světa“, ale o to to bylo dobrodružnější. V sobotu jsme dopoledne hráli různé hry, mezi kterými bylo i bezpečné přenesení letadlové střely(pozn.pro rodiče: samozřejmě nefunkční) a odpoledne se vydali na výlet do Skalního města. Zpátky se nám nechtělo jít stejnou cestou a tak jsme šli podle šipky na GPS navigaci. Sice byla cesta někdy do kopce a někdy zase až moc z kopce, ale došli jsme na faru daleko dřív než kdybychom šli po cestě, kterou jsme tam přišli. Večer nás čekal táborák a velké vyvrcholení nalezením tajné místnosti s pokladem z druhé světové války. Druhý den odpoledne jsme se po vydali domů.

A co o víkendovce napsal jeden z účastníků?

Byli jsme na víkendovce ve Středolesí. Měli jsme tam kočku. Děcka si s ní hráli, ale Soňa moc ne. Šli jsme na Skalní město, kde jsme se houpali na houpačkách. Večer jsme šli do lesa.

A poslední den jsme se byli podívat na posed, kde jsem si vyzkoušel, jaké je to být myslivcem.

Adam Ševčík (11)

Na závěr bych chtěl poděkovat všem dětem, které nám před odjezdem velice ochotně pomáhali při úklidu fary.

Lukáš C.

 

—————

Zpět


 

Poslední  aktualizace:

9.5.2021