26.05.2007 08:00

Bambiriáda 26.5.2007

Bambiriáda  26.5.2007

A opět jako už čtyři roky před tím touhle dobou jsme se vydali do Zlína na akci zvanou BAMBIRIÁDA! Ráno byl klasicky sraz u autobusu a ten jak dorazil, tak naše 11 členná  skupina (9 dětí + 2 vedoucí)nastoupila a všichni plní očekávání, co že to tam zase všechno zažijeme.

Jakmile jsme dojeli, už jsme si to namířili na náměstí, kde byla registrace a kde jsme dostali kartičky, které jsme postupně po každém úkolu zaplňovali nálepkami.

Ve fotkách můžete vidět o jaké úkoly se jednalo. Byly to třeba zkouška jízdy na vozíčku, střelba z děla a katapultu, lezecká stěna, malování kamenů, pokusy, poznávání přírody, skládačky, provazové bludiště, střelba z luku, různé dráhy a další…

Na podiu a jinde probíhalo současně mnoho různých vystoupení dětí.

Všichni měli rozhodně co dělat, aby prošli a absolvovali všechny tyto velmi pestré a zajímavé úkoly. Všichni taky je splnili a vedli si opravdu dobře. I náš nejmladší Robin (6) si nejen vedl výborně při plnění úkolů, některé z nich byly vzhledem k jeho věku trochu těžší, ale on se s nimi nakonec popral. Ale taky byl nejlepší z nás v házení nožem a v lukostřelbě. Že by skrytý talent?

Velmi oblíbené bylo malování na tělo, přesněji řečeno na obličej a ruky. To šli někteří i několikrát.

Každý na stanovišti dostal nálepku, kterou mu nalepili na kartičku, kterou když odevzdal vyplněnou celou, tak se mohl zúčastnit losování. Nikdy za čtyři roky jsme nic nevyhráli, tak jsme to ani nečekali, ale přece když už jsme chtěli jít, tak jako prvního vylosovali Dominika (8), který vyhrál opravdu vymakaný polštář, co vypadá jak velká želva. Velmi zajímavá cena. Jestli ještě někdo něco vyhrál se dozví, až jestli mu něco přijde poštou. Ale to není důležité. Důležité je, že jsme si tu letošní Bambiriádu náležitě suprově užili, hodně jsme toho zažili, dostali, naučili se a pobavili! Díky vám všem, co jste na Bambiriádě 2007 byli.

To je vedoucí Alík a  děcka Jirka K., Jirka G., Robin, Adam, Dominik, Filip, Lukáš, Ondra, Martin a příště pojedeme zase. I když samozřejmě do té doby toho bude hoooodně ještě jiného!

Díky taky samozřejmě všem kolegům z jiných organizací pracujících s dětmi, kteří nám tento super program společně připravili, a nejen nám, ale taky zhruba 2000 dětí, co se za ty 2 dny zúčastnili.

 Kuky  LD

—————

Zpět


 

Poslední  aktualizace:

9.5.2021