02.07.2009 08:00

Hlášení z tábora STARGATE - Rešice 2009

Hlášení z tábora STARGATE - Rešice

 

Ve čtvrtek dne 2.7. 2009 se naše speciální jednotka složená z 33 členů utábořila v Rešicích nedaleko Dukovan a ještě téhož dne obdržela důležitý úkol. Tím bylo zajistit utajený materiál z trosek letounu B 52. Tento materiál označený pojmem HVĚZDNÁ BRÁNA, byl následně vyhodnocen za dopravní prostředek mezi planetami. Přímo v Rešicích bylo zřízeno velitelství hvězdné brány a naše jednotka se rozdělila do čtyř průzkumných SG týmů.

Den na to jsme se pomocí brány pokoušeli kontaktovat obyvatelé jiných planet - ovšem marně. Po řadě náhodně zadaných adres se však v sobotu brána nečekaně sama aktivovala a z ní vystoupil zástupce planety Thalos s prosbou o pomoc - neváhali jsme a přidali ruce k dílu s obnovou jejich zničené planety, přičemž jsme se od místních dozvěděli o organizaci zvané Vesmírná Aliance, jejíž součástí by se naše planeta mohla stát. K tomu jsme ovšem museli získat uznání (certifikát) každé planety Aliance splněním náročných úkolů.

Po oficiálním přiřazení Země (Tauri) k Alianci, k čemuž došlo ve čtvrtek 9.7. 2009, se bohužel objevili nepřátelští Keldoni a my jako součást Aliance jsme, chtě nechtě, museli pomoci napadeným planetám.

Nakonec samozřejmě vše dobře dopadlo, planety byly osvobozeny, nepřítel byl poražen a naše planeta získala dobré jméno a postavení v celé Alianci.

 

 

Závěrem svého oficiálního hlášení bych ještě chtěl poděkovat všem co s táborem měli co dělat, ať se už jednalo o kuchyni, program nebo organizaci. A také chci poděkovat našim nezapomenutelným mimozemským přátelům z planet Aliance: Kifovi, Pakovi, Yakovi, Apexovi…a dalším.

 

Fotky z celé mise naleznete zde

 

—————

Zpět


 

Poslední  aktualizace:

9.5.2021